Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Arnhem. De woning die we hadden gekocht was erg groot maar het sanitair was wel toe aan een renovatie. Toen we op het internet op zoek gingen zagen we dat ik getagd was in een Facebook post. De post ging over een keukenbedrijf die mooie voordelige keukens aanbiedt. Onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website van het bedrijf.

De website van Keuken en Keukens  

Toen we op de klik hier link klikt om doorverwezen te worden naar de website van het bedrijf kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie sprak ons super erg aan omdat het bedrijf speciaal ontworpen keukens aanbiedt tegen een erg voordelige prijs.

Een aankoop van een speciaal ontworpen keuken

We besloten om contact met het bedrijf op te nemen en Frits kon erg snel langskomen om naar onze wensen te luisteren en een ontwerp te maken voor onze nieuwe keuken. Een aantal dagen later kregen we via de mail een ontwerp toe gestuurd voor onze nieuwe keuken. Het ontwerp sprak ons super erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop.

Door Redactie