Bent u opzoek naar een plisse hordeur? Neemt u dan contact op met Unilux bij Unilix staat een goede service en band met de klant op 1.  Bij Unilux kunt u personeel verwachten dat heel erg vriendelijk is en echt hun best doet om de klant tevreden te stellen. Zo kunt u voor een klein bedrag een goede en mooi plisse hordeur krijgen. Als u langs de winkel komt krijgt u goede tips waar u rekening mee moet houden bij een plisse hordeur. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u thuis komt.

hordeuren

Mijn ervaring met Unilux

Mijn ervaring met Unilux is heel erg positief. Ik heb voor 1,5 maand terug een plisse hordeur gekocht bij Unilux. Ik ben heel erg tevreden over de service die dit bedrijf levert. Het personeel stond mij heel erg aan. Ze waren erg vriendelijk en sociaal. Ik vond het ook makkelijk praten normaal heb ik zoiets van kan die persoon mij even rustig laten kijken maar dat had ik hier niet. Hier voelde ik mij op mijn gemak en kon ik alles vragen. Aan mijn vragen merkte ik dat het personeel erg vakkundig is ze konden op al mijn vragen antwoord geven.

De kwaliteit van de plisse hordeur is heel erg goed. Ik vond de prijs ook erg goed nu heb ik voor weinig een goede en mooie plisse hordeur.

Door Redactie