Mijn tante liet haar telefoon vallen waardoor haar iPhone niet meer aanging. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar iPhone repareren Delft om een goede telefoon zaak te vinden die de iPhone van mijn tante zou kunnen maken.

Reparaties door deskundige monteurs

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone repareren Delft kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die telefoon repareren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt.  De reparaties die het bedrijf uitgevoerd worden allemaal uitgevoerd door deskundige monteurs. Dit sprak ons die erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Een zeer snelle en scherp geprijsde reparatie

In de winkel werden we erg snel door een van de deskundige monteurs geholpen. De telefoon van mijn tante werd erg snel en voor een scherp geprijsde prijs gerepareerd. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Telgefixt.

Door Redactie