Logo-Clinic-Manifest-temp

Als jij zelf al bekend bent met lasertherapie dan weet je vast ook wel dat huidbehandelingen zoals deze er hoog op kunnen lopen in de kosten. Dit komt mede doordat de aanschaf van de apparaten die hiervoor gebruikt worden erg duur is. Doordat de behandelingen erg duur zijn kun je bijvoorbeeld een vriendin een cadeaubon geven van de kliniek waar zij regelmatig naar toe gaat. Zo geef je een cadeau waar ze echt wat aan heeft! Een cadeaubon kun je niet bij iedere kliniek kopen of inwisselen. Kijk daarom vooraf goed of de kliniek hieraan mee doet en of het aanschaffen van een cadeaubon mogelijk is. 

Waar kan ik een cadeaubon kopen? 

Mocht het zo zijn dat de kliniek waar jij een cadeaubon van wilt kopen cadeaubonnen aanbiedt, dan kun je deze op verschillende manieren kopen. Zo kun je deze misschien bestellen via hun website en zorgen zij ervoor dat je deze thuis bezorgd krijgt. In sommige gevallen is hiervoor een bezoek aan de kliniek nodig zodat jij de cadeaubon daar kunt ophalen. Zo kun jij de bon cadeau doen aan een vriend of vriendin en kan hij of zij deze inleveren wanneer zij weer huidbehandelingen zoals lasertherapie laat doen. Een erg leuk cadeau om te krijgen! 

Verschillende soorten behandelingen

Naast lasertherapie zijn er nog genoeg andere huidbehandelingen die je kunt laten doen.  Zo kun je bijvoorbeeld een peeling laten doen op je gezicht of kun je kiezen voor een dermapen behandeling. Wanneer je wilt weten welke behandeling jouw huid het beste kan gebruiken, kun je een intake inplannen met de kliniek waar jij naar toe wilt gaan. De medewerkers daar kunnen namelijk precies zien wat jij nodig hebt en kunnen jou zo goed aanraden welke behandeling op jouw huid het meeste effect zullen hebben. Aan de hand daarvan kun je ervoor kiezen om die behandelingen in te plannen. 

Kan ik ook zelf mijn huid verzorgen? 

Naast dat je naar een kliniek kunt gaan voor huidbehandelingen, is het natuurlijk ook goed om je huid thuis goed te verzorgen. Je kunt hierbij wel het advies van de kliniek opvolgen door de juiste producten voor je huid te gebruiken. Want alleen wanneer je de juiste producten gebruikt, zal je huid erop vooruit gaan. Ook andere behandelingen zoals lasertherapie kun je thuis doen door zelf een laserapparaat aan te schaffen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je dan meer behandelingen nodig zult hebben dan wanneer je dit bij een kliniek laat doen. Dat komt door de intensiteit van het apparaat. Voor meer informatie welke behandelingen je thuis allemaal kunt doen en de juiste producten, kun je het beste contact opnemen met jouw schoonheidsspecialist.

Door Redactie